Douwenocht

Alles over ondernemen

Zoekt u een ervaren en deskundige EPA-U adviseur?

Het EPA-U label is het Energie Prestatie Advies label voor bedrijven, de U staat voor Utiliteitsgebouwen, dit zijn alle panden die niet bedoeld zijn voor bewoning. U heeft een EPA-U label nodig als u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren. De notaris zal de akte voor verkoop niet laten passeren zolang het EPA-U label niet beschikbaar is. U kunt voor EPA-U advies terecht bij de specialisten van Normakk. Wij komen graag bij u langs om uw pand samen met u te bekijken en u te adviseren over energiebesparende maatregelen.

Een hoger EPA-U label is gunstig voor uw pand

Net als bij woningen is een hoger energielabel gunstig voor uw bedrijfspand. Als u het pand wilt verhuren of verkopen zal een geïnteresseerde naar het energielabel informeren. Dit label bepaalt mede de prijs die u kunt vragen. Want hoe hoger het EPA-U label, hoe gunstiger het ervoor staat. Een hoge score betekent immers dat de energielasten voor het pand lager zullen uitvallen omdat er maatregelen zijn genomen om energie te besparen. Dit kunt u doen door isolatie van de muren en het dak, of door het aanbrengen van zonnepanelen op het dak. Maar ook inpandig zijn er maatregelen die energiebesparing opleveren, zoals het installeren van een warmtepomp of en energiezuinige verwarmingsinstallatie. Verlichting is een forse post op de energierekening, het vervangen van alle verlichting door spaarlampen kan een aanzienlijke besparing opleveren.

Wit u ook deskundig EPA-U advies?

Wanneer u een EPA-U adviseur zoekt voor uw bedrijf, neem dan contact op met Normakk. Normakk is bereikbaar via telefoonnummer 050 – 72 71 030 voor het maken van een afspraak. Een adviseur komt graag bij u langs om uw pand te beoordelen en u te adviseren voor het nemen van energiebesparende maatregelen. U kunt als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken ook gebruik maken van het contactformulier op de website. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie. Normakk garandeert een landelijke dekking, u kunt dus ook contact met ons opnemen als uw bedrijfspand niet in Noord-Nederland is gevestigd. Voor het beste energieadvies voor uw bedrijf neemt u nu contact op met Normakk in Roden.