Douwenocht

Alles over ondernemen

Zoek jij een geschikte palletwikkelmachine

Eigenlijk verklapt de naam het al waarvoor de palletwikkelmachine werkt. Het inpakken van een pallet vergt nu eenmaal de nodige moeite. Het belangrijkste van allemaal is toch echt het feit dat de stapel stabiel gezet moet worden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans groot dat jouw producten schade oplopen. Hier zit je vast en zeker niet op te wachten. Zodoende raad ik je aan om eens op de website van Vermeulen te kijken. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander dat het inpakken veel eenvoudiger kan verlopen.

Jouw eigen palletwikkelmachine

Zelf ben ik ook werkzaam in een fabriek. Dagelijks worden er flinke stapels op de pallets gezet zodat deze kunnen worden ingepakt. Wij deden het inpakken nog op de oude manier, met beide handen en de rol folie ertussen. Op zich werkt dat wel redelijk, al moet ik wel zeggen dat het erg veel tijd kost. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een manier waardoor het nog vlotter kan verlopen. Dit leidde mij vrijwel meteen naar de website van Vermeulen. Vermeulen heeft diverse machines in het assortiment wat het inpakken van de pallets soepel zal laten verlopen. Bovendien zijn deze machines erg aantrekkelijk in de aanschaf. Voor mij was het snel duidelijk en ik ben vervolgens een afspraak gaan plannen bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik mijn wensen bespreken in de hoop dat zij mij hiermee vlot weer op weg kunnen helpen.