Douwenocht

Alles over ondernemen

Zadelhoesjes bedrukken om je bedrijf te promoten

Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes bedrukkenPromotie is belangrijk

Ik was op zoek naar unieke manieren om mijn bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Nou, een unieke manier heb ik gevonden! Namelijk zadelhoesjes bedrukken. Niet alleen het bedrukken natuurlijk, maar ze gratis uit te delen in de stad. Misschien dat we zelfs wel een keer gewoon zadelhoesjes gaan verspreiden op fietsen. Er zijn een hoop mensen die geen zadelhoesje hebben of het uberhaupt ooit hebben gehad. Hoe leuk is het dan als je er een gratis krijgt, zonder er iets voor te hoeven doen? Bij jmpromotions is het heel eenvoudig te bewerkstelligen. Je bezoekt de webshop, kiest een hoesje uit, en bedenkt een ontwerp. In mijn geval is gewoon het bedrukken van mijn bedrijfslogo het beste. Je kunt natuurlijk ook een leuk persoonlijk design bedenken. Of als je het cadeau doet aan iemand zijn of haar naam laten drukken.

Leuke manieren

Door producten te laten bedrukken heb je leuke manieren om je te verbinden aan potentiele klanten of juist je bestaande klanten. Daarnaast is het ook leuk te geven aan mensen die je persoonlijk kent.

Ik bedacht mij laatst dat een zadelhoesje een perfecte manier is door de hele stad te verspreiden dat een vriend van mij 50 wordt! Het is misschien wat prijzig voor een ‘geintje’, maar als iedereen inlegt is het wel heel leuk.

Voor mijn bedrijf geef ik graag dit geld uit. Mijn naamsbekendheid groeit zonder dat ik er echt iets voor hoef te doen. Mensen fietsen namelijk rond met mijn bedrijfslogo. Zodra de fiets ergens anders wordt neergezet heb ik alweer niet publiek dat ermee in aanraking kan komen. Ik ben heel benieuwd of ik hier iets van terug ga zien in het aantal klanten dat ik heb en/of mijn inkomsten!

Wie weet er nog meer van dit soort ludieke acties ten behoeve van promotie van een bedrijf? Ik ben benieuwd!