Douwenocht

Alles over ondernemen

Wilt u graag met een business coach werken om uzelf verder te ontwikkelen?

Toen ik ooit de stap gezet heb om zelfstandig ondernemer te worden, had ik nooit verwacht dat ik dit alles zo leuk zou vinden. Ik heb namelijk gemerkt dat ik het heel leuk vind om samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven om aan grote projecten te werken. Ik heb daarom de afgelopen jaren heel veel dingen ondernomen en ik kan u zeggen dat ik hier altijd heel gelukkig van werd. Toch merkte ik op een gegeven moment dat ik tegen een plafond aanliep en ik wilde daarom graag een keer met een business coach aan de slag gaan. Ik wist namelijk dat het in mijn milieu niet ongebruikelijk was om met een business coach te gaan praten op het moment dat je even het idee had dat je op een plateau zat en niet meer de hoogte inging. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede business coach te vinden en ik heb toen her en der eens even gevraagd of men mij nog een goede business coach kon aanraden. Ik moet u zeggen dat ik verwacht had om een woud aan coaches te horen te krijgen, maar bijna iedereen die ik gevraagd heb naar een goede business coach, kwam met het advies aanzetten om een keer met dereuscoaching in zee te gaan. Daar wilde ik graag meer over weten en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik eens met deze business coach in gesprek kon gaan. Ik heb toen contact opgenomen, nadat ik eerst de site van deze business coach grondig had doorgenomen. Ik heb toen gezien dat je hier echt heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt en ik moet u zeggen dat ik ook echt onder de indruk was van wat deze business coach voor mij zou kunnen betekenen. Ik wist daarom al heel snel dat ik graag een keer met deze business coach wilde praten om te horen wat ik kon doen om mij weer verder te ontwikkelen. Ik ging daarom dus contact opnemen en het was fijn om te horen dat ik al tamelijk snel een afspraak kon maken met deze business coach.

De gesprekken met deze business coach hebben mij heel veel opgeleverd

Ik ben heel blij dat ik hier ben gaan kijken toen ik met een goede business coach wilde werken. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je een business coach in de arm neemt, je heel veel nieuwe inzichten kunt opdoen. Niet alleen over waar nieuwe kansen liggen, maar ook wat je als mens nog meer kunt doen om je te blijven ontwikkelen. Ik ben daarom zeer te spreken over de coaching van deze business coach en ik kan daarom iedereen dereuscoaching.nl van harte aanbevelen.

Wilt u ook een gesprek aanvragen?

Mocht u ook een gesprek willen aanvragen met deze business coach, dan kunt u:

  • Even naar dereuscoaching.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een afspraak plannen om uw wensen en doelen eens door te nemen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u zoekt. Lees meer…