Douwenocht

Alles over ondernemen

Wilt u echt een goede industriële koeling laten installeren?

Het is nu al weer tien jaar geleden dat ik ben afgestudeerd aan de hoge school van Utrecht. Ik heb hier de studie commerciële economie gestudeerd. Ik vond de studie altijd heel erg leuk omdat ik de manier van lesgeven heel erg fijn vond. Ik heb hiervoor namelijk ook op het mbo gezeten en ik vind zelf dat er best wel een groot verschil zit tussen deze opleidingen. Wat ik ook heel erg merkte is dat je op het hbo veel meer vrijheid krijgt en dat het aantal lesuren aanzienlijk minder. De grote mate van zelfstudie zorgde er bij mij juist voor dat ik veel meer motivatie kreeg en enthousiaster werd over de stof. Doordat ik op het mbo voor mijn gevoel altijd werd doodgegooid met informatie werkte deze manier van lesgeven bij mij juist averechts. Ik ben de studie gaan volgen omdat ik heel erg graag een eigen kledingbedrijf zou willen beginnen. Nu tien jaar later kan ik zeggen dat dit helemaal gelukt is. Ik ontwerp mijn eigen kleding en de kledingstukken worden over het algemeen heel erg goed verkocht. Ik denk dat dit komt doordat ik goed aansluit op de doelgroep, namelijk studenten en jongeren. Ik heb namelijk veel mensen in mijn omgeving die veel verstand hebben van kleding en zelf heb ik ook wel de typische studentenstijl van dit moment. Doordat mijn bedrijf voornamelijk de afgelopen twee jaar een enorme groei doormaakte kan ik nu zeggen dat we hebben uitgebreid. Ik heb een nieuw pand gekocht en hierdoor zit straks de fabriek en het kantoor in een. Ik vind dit heel erg prettig want hierdoor zit ik veel dichter op het proces van het maken van de kleding. Ook is het leuk dat ik hierdoor vaker een halve dag op kantoor kan zijn en dan ’s middags door kan lopen naar de fabriek. Omdat ik het belangrijk vind dat de temperatuur in het hele pand goed is in zowel de winter als in de zomer ben ik op zoek gegaan naar een goede industriële koeling. Ik ben op het internet gaan zoeken en ben toen al snel op de site van oxy-com.com/nl. Via deze site heb ik contact op genomen met een van de medewerkers van dit bedrijf en hij heeft mij aangeraden welke industriële koeling het beste bij mijn bedrijf past.

Erg goede industriële koeling aangeschaft voor in mijn bedrijfspand

Ik ben heel erg blij dat ik via het internet zo snel al een goede site heb kunnen vinden waar ik mijn nieuwe industriële koeling heb aan kunnen schaffen. Mijn werknemers zijn ook heel erg blij met dit nieuwe systeem. Ik vind deze site ook heel erg fijn in gebruik. Wat ook fijn is is dat er via dit bedrijf veel verschillende soorten koelingen verkrijgbaar zijn voor verschillende doeleinden.

Zeker een aanrader

Als u nou ook op zoek bent naar een industriële koeling dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de verschillende mogelijkheden te bekijken
  • contact op te nemen om de opties te bespreken

Ik wens u een fijne samenwerking met dit bedrijf.