Douwenocht

Alles over ondernemen

Wil jij je backoffice uitbesteden?

Als je een uitzendbureau hebt, dan is je backoffice uitbesteden een van de mogelijkheden. Veel mensen weten niet dat deze optie bestaat en dat is zonde. Het kan je namelijk veel opleveren om van een dergelijke constructie gebruik te maken. Kies je voor de backoffice uitbesteden, dan worden jouw risico’s namelijk kleiner en je houdt meer tijd over voor de kern van jouw werk, namelijk goede matches maken tussen bedrijven en werknemers. Het is daarom zeker de moeite waard om hier eens over na te denken en de mogelijkheden die er zijn te onderzoeken!

Waarom backoffice uitbesteden?

Als jij goed bent in het koppelen van werkgevers en werknemers aan elkaar, in het vinden van de juiste matches, dan overweeg je misschien wel een uitzendbureau te beginnen. Het is dan zeker de moeite waard om na te denken over de backoffice uitbesteden. Als bureau krijg je te maken met veel verschillende zaken. Zo moet je natuurlijk een administratie bijhouden en een boekhouding. Je hebt te maken met financiële risico’s als de uitzendkrachten die via jou ergens aan het werk gaan ziek worden. En ook kun je te maken krijgen met juridische zaken. Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom jij er vanaf ziet om een uitzendbureau te beginnen. Maar zou je de backoffice uitbesteden, dan kun jij je echt richten op waar het om gaat! Jij kunt dan je focus volledig leggen op het begeleiden van jouw uitzendkrachten en het vinden van de beste mensen voor de bedrijven die via jou werven. Door zaken uit te besteden, is het ook voor zelfstandigen mogelijk om een uitzendbureau te beginnen, ze raken dan niet verstrikt in de administratieve last die er bij komt kijken. Klinkt dit jou goed in de oren, dan wil je natuurlijk weten aan wie jij je backoffice uitbesteden kunt.

One People Services

Het bedrijf One People Services heeft zich gespecialiseerd in deze taak, aan hen kun jij daarom uitstekend je backoffice uitbesteden! Zij kunnen verschillende taken van jou overnemen, denk aan:

  • financiële zaken
  • administratieve taken
  • juridische zaken

Daarnaast kun je ook het werkgeversrisico aan hen overdragen. Doordat zij een groot bestand aan cliënten hebben, wordt het risico voor hen een stuk kleiner. Daardoor is het beter te dragen en lopen zij minder risico dan wanneer jij zelf het werkgeversrisico draagt. Zij kunnen daardoor ook scherpe tarieven rekenen. Zou er niemand van jouw mensen ziek worden, dan zou het natuurlijk voordeliger zijn om alles zelf in beheer te houden. Maar wil je dat risico lopen? Door de backoffice uitbesteden wordt jouw ondernemersrisico gewoon een stuk lager en de meeste ondernemers zullen daar wel wat voor over hebben! Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan samenwerken met One People Services. Zo krijg je gratis advies en kun je deelnemen aan diverse interessante workshops. De financiën worden iedere week verrekend en je kunt gebruik maken van hun intermediairportal. Alles kan bovendien digitaal, dus je hebt geen ruimte meer nodig met mappen vol papieren. Wil je meer weten over de voordelen en de mogelijkheden van je backoffice uitbesteden? Ga dan naar de site van One People Services of vraag informatie bij hen aan!