Douwenocht

Alles over ondernemen

Wie weet alles van de 3d visualisatie van vastgoed?

Wij ontwerpen vastgoed en waren een beetje klaar met de ouderwetse manier van het prototype van een gebouw of pand te kunnen bekijken. We zochten naar een betere manier en die hebben we gevonden dankzij een bedrijf dat 3d visualisatie van vastgoed aanbiedt, We kwamen uit voor 3d visualisatie van vastgoed op de site archidome.nl. Ze zijn expert in 3d visualisatie van vastgoed met behulp van Autodesk 3ds max. Zo konden we voor de realisatie van het gebouw of pand te weten hoe het uiterlijk en de technische inrichting van het gebouw eruit zou komen te zien en dat is natuurlijk geweldig! Het bedrijf doet naast 3d visualisatie van vastgoed ook aan BIM consultancy, het uitbesteden van tekenwerk, en het uitbesteden van BIM modellering. Hun portfolio staat op de site om door te nemen en u kunt contact met ze opnemen via telefoon en email. De actualiteiten staan ook op de site aangegeven.

Wilt u meer weten over 3d visualisatie van vastgoed?

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres, zij hebben de ervaring en de kennis in huis om u alles te vertellen over deze prachtige manier van gebouwen te laten zien. De 3d visualisatie van vastgoed is iets waar wij nu al aan verknocht zijn en we gaan hier zeker mee verder in de toekomst omdat het echt iets is dat bij ons past en we vinden het een mooie manier van visualiseren. We zijn heel tevreden!

Interesse in de diensten van dit bedrijf?

Neem dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze bieden 3d visualisatie van vastgoed
  • Ze bieden BIM consultancy en modellering
  • En ze bieden het uitbesteden van tekenwerk

Als u ook interesse heeft in de diensten van dit bedrijf neem dan eens een kijkje op de site, zo weet u snel genoeg of het ook iets voor uw bedrijf is of niet.