Douwenocht

Alles over ondernemen

Wel eens eerder bij telefoon reparatie Arnhem geweest

LOGO-MyPhone-Arnhem

In de afgelopen kerstvakantie ben ik op vakantie geweest. Gewoon eventjes er tussenuit met mijn gezin. De bestemming van onze vakantie was dit keer Curaçao. Op curaçao was het heerlijk weer en hebben we heerlijk genoten van het lekkere zeewater. Ook hebben natuurlijk lekker gegeten en andere leuke dingen gedaan zoals snorkelen. Alleen toen ik het water insprong vanaf de kant, was ik totaal vergeten dat mijn telefoon nog in mijn zwembroek zat. Ik kwam erachter toen ik het water uitliep en voelde dat er iets in mijn zakken zat. Met grote teleurstelling haalde ik mijn telefoon uit mijn zakken.

Autoladers-150x150

Wel eens eerder bij telefoon reparatie Arnhem geweest

 

Dat ik mijn telefoon moest laten repareren nadat ik terugkwam van vakantie vond ik niet zo erg. Ik vond het erger dat ik op vakantie geen foto’s meer kon maken met mijn eigen telefoon. Gelukkig konden mijn kinderen dat wel want die beschikken tegenwoordig ook over een telefoon. Eenmaal terug van vakantie was ik inderdaad van plan om mijn telefoon te laten repareren. Ik deed dit bij telefoon reparatie Arnhem, waar ik wel eens eerder was geweest voor mijn telefoon.
Aux-kabels-150x150

Ook de volgende keer weer bij dit adres te vinden

 

Bij telefoon reparatie hebben ze mijn telefoon even later gemaakt tegen waterschade. De reparatie duurde niet zo heel lang en was goed verricht. Dat was het gene waar ik erg tevreden mee was. Nu ik weer zie dat telefoon reparatie Arnhem haar werk goed heeft gedaan, weet ik zeker dat ik de volgende keer ook weer hier te vinden ben als mijn telefoon stuk is.