Douwenocht

Alles over ondernemen

Weet jij wie er bij jou BHV heeft?

Weet jij wat BHV inhoudt? Dit staat beter bekend als bedrijfshulpverlener. Zij zorgen voor de veiligheid op de werkvloer. Het klinkt wellicht vreemd, al moet ik zeggen dat het zelfs verplicht is om getraind personeel rond te hebben lopen. Stel dat er namelijk iets gebeurd op de werkvloer, dan zullen zij optreden om dit zo spoedig mogelijk op te lossen en een ieder in veiligheid brengen. Maar weet jij eigenlijk wie er bij jou bedrijfshulpverlener is?

Tablet_klein_breed

Zorg voor duidelijkheid

Het is natuurlijk te begrijpen dat een ieder op de werkvloer graag wilt weten hoe dat het reilt en zeilt. Persoonlijk raad ik het je ook aan om dit aan iedereen duidelijk te maken. Door een geschikt plan op te stellen waar deze namen op worden genoemd wordt het voor iedereen duidelijk. Tevens weten zij dan ook wie er optreedt zodra dit in werking gesteld wordt.

persoon_blussen_klein_breed

Ook ik heb mogen kiezen om voor deze cursus te gaan. Mijn werkgever heeft mij deze kans gegeven en die heb ik met beide handen aangepakt. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een instituut waar het mogelijk is om mijn BHV te mogen behalen. Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de website van veiligheids-trainingen.nl. Zij geven deze training door het gehele land waardoor het ook mogelijk is dat wij dit gaan behalen bij dit bedrijf. Zo heb ik mijzelf en nog een collega van mij opgegeven om te starten. Aanstaande maandag mogen wij hiermee beginnen!