Douwenocht

Alles over ondernemen

Waarom steeds meer bedrijven Google Adwords uitbesteden

Google Adwords is voor veel bedrijven het belangrijkste medium om verkeer te realiseren naar de webwinkel of website. Bedrijven betalen per klik aan Google, dit kunnen enkele centen tot tientallen euro’s zijn. Maar hoe kun je nu een goede Google Adwords campagne opstarten ? Wat is daarvoor nodig en hoe kun je een hoge ROI realiseren ? Voor de meeste bedrijven is het lastig om dit te realiseren.

Voor het opzetten van een Google Adwords campagne is veel kennis en tijd nodig, maar weinig bedrijven hebben zelf de kennis in huis om een campagne op te zetten. Dit resulteert in de meeste gevallen tot het inschakelen van een extern bureau. Het verschil qua uitbesteden van uw adwords campagne is groot te noemen. In dit blog geven we u een paar tips:

Een extern bureau voorkomt onnodige kosten

Bij het opzetten van een Google Adwords campagne komt veel kijken. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met zoektermen, landingspagina’s, omschrijvingen, titels en bereik.  Dat is nog maar het begin. Voor bedrijven die nieuw zijn met Google Adwords is het lastig om dit gelijk goed uit te voeren. Dit resulteert vaak in onnodige hoge kosten en een lage effectiviteit van de campagne.

De positie waar uw site te vinden is wordt door Google bepaald,  hierbij speelt de kwaliteit score een grote rol. Het behalen van een hoge kwaliteit score is erg lastig. Nieuwe gebruikers van Google Adwords geeft google automatisch een lage kwaliteit score. Google kan namelijk nog niet goed beoordelen hoe deze advertenties gaan presteren, door deze lage kwaliteit score zal er ook meer betaald moeten worden. Een extern bureau kan deze problemen voor u weg nemen. Deze bureaus hebben al een geschiedenis bij Google, hierdoor zijn de kosten per klik een stuk lager. Ook bij het behalen van een perfecte kwaliteit score kan een bureau zoals Blauwemonsters helpen. Het is dus lucratief om gebruik te maken van een extern bureau als je nieuw bent met Google Adwords. Externe bureaus zoals Blauwemonsters beschikken over veel data en ervaring. Hierdoor kunnen ze veel onnodige kosten voorkomen

Ga gelijk aan de slag met Adwords

Voor elke website is het interessant om gebruik te maken van google Adwords.  Wanneer Google Adwords juist gebruikt wordt zal dit resulteren in meer gericht bezoek op uw website en een hogere  conversie. Nog maar weinig websites hebben deze voordelen ontdekt en er is daardoor nog veel extra omzet te behalen wanneer Google Adwords wordt ingezet.

google

U kunt vandaan nog contact opnemen met Blauwemonsters. Om de mogelijkheden van Adwords op uw website te ontdekken. Blauwemonsters staat bekend voor het opzetten van succevolle Google Adwords campagnes. Daarnaast is Blauwemonster gecertificeerd Google partner. Er zijn al veel campagnes in beheer dit resulteert in veel beschikbare data die weer gebruikt kan worden om ook uw campagne succesvol te maken.