Douwenocht

Alles over ondernemen

Waarom een roll-up-banner?

De roll-up-banner is een poster die jouw bedrijf kan promoten. De roll-up-banner kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een presentie, waardoor je nog meer professionaliteit uitstraalt. Ook kun je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de banner plaatsen met daarop je contactgegevens, waardoor je meer interesse opwekt en toegankelijker wordt voor je potentiële consumenten. Verder is de banner niet zwaar en dus gemakkelijk voor transport. Het is een stevig product die niet snel kapot gaat.

stormfix-200x200

Eigen gebruik

Zelf heb ik de roll-up-banner aangeschaft en werkt deze enorm in mijn voordeel. Ik geef zelf regelmatig een presentatie voor mijn consumenten, waarin ik mijn bedrijf introduceer. Ik zie zelf erg vaak dat mijn consumenten vaak kijken naar mijn banner. Door de banner zie ik dat deze mensen extra interesse tonen in mijn presentatie en ik-zelf daardoor meer ben gemotiveerd.

 

Soorten roll-up-banners

Er zijn verschillende soorten roll-up-banners die aangeschaft kunnen worden op de website van Printxpert.nl. De soorten roll-up-banners zijn in verschillende soorten en maten te koop. Deze verschillen in prijs en liggen tussen de €9,95 en €40,00. De roll-up-banners zijn niet al te duur en zijn hierdoor nog interessanter voor de meeste ondernemers. Ook kun je voor een extra belichting het lampje voor rolbanners aanschaffen. Zelf heb ik dit lampje ook aanschaft, omdat deze ervoor zorgt dat de banner gemakkelijker te lezen is. Vooral voor de consumenten die achteraan in de zaal zitten of slechte ogen hebben. Dit lampje heeft slechts een prijs van €14,50.

Tafelmodel liggend-200x200

Retouren van de roll-up-banner

Mocht je de roll-up-banner toch niet mooi vinden kan je deze retouren binnen 14 dagen. Printxpert heeft een gemakkelijk retourbeleid en gaat zonder problemen. Ook het ruilen van het product gaat gemakkelijk en zonder teveel moeite. Printxpert zorgt ervoor dat de kwaliteit van de banners goed is en dat deze altijd aankomen bij hun consumenten. Samengevat is de roll-up-banner van Printxpert.nl echt een extraatje voor je bedrijf en is deze dus een aanrader.