Douwenocht

Alles over ondernemen

Volg een opleiding tot loopbaancoach!

Je wilt mensen begeleiden tijdens hun baan, maar je wilt jezelf verder ontwikkelen? Dan is wellicht een opleiding tot loopbaancoach wat voor jou. Een opleiding tot loopbaancoach duurt geen jaren en je zit een gezamenlijke klas, waarbij je veel kan leren van mensen die op hun huidige werk zijn aangewezen om deze opleiding te gaan volgen. Mensen onderschatten deze opleiding zodra ze in de klas zitten. We kunnen ervan uitgaan dat je huidige werk goed heeft nagedacht om iemand zoals jou uit te kiezen.

Aanmelden

We kunnen allemaal aanmelden voor een opleiding tot loopbaancoach, maar het draait veel meer dan alleen om aan te melden. Je moet gemotiveerd, punctueel en stipt zijn. Wij tolereren geen mensen die niet op tijd in de klas willen komen. We moeten allemaal op tijd komen om jullie les te geven voor de opleiding tot loopbaancoach. Het zou wat zijn dat we allemaal te laat komen. Er komen geen echte negatieve gevolgen bij onze opleiding tot loopbaancoach, maar we vragen wel respect. Trouwens niet alleen mensen die op hun huidige werk zitten kunnen zich aanmelden voor de opleiding tot loopbaancoach, maar ook mensen die gewoonweg de kwaliteiten bezitten om een loopbaancoach te worden. Vergis je niet als je hierbij alles wilt weten. Als je iets wilt weten kan je altijd onze klantenservice contacteren. Wij kunnen allemaal u verder helpen en meer informatie betreft de opleiding tot loopbaancoach. Zo weet u ook zeker of deze opleiding bij u past of dat deze helemaal niet bij je past.

Niet vergeten

Mocht het geval zo zijn dat u zich gaat aanmelden voor deze opleiding wilt u dan niet vergeten alle gegevens juist in te vullen en alles goed na te kijken, voordat er allerlei dingen misgaan en u niet officieel staat ingeschreven voor deze opleiding. Dit voorkomt dat u gewoon niet de klas in kan komen.