Douwenocht

Alles over ondernemen

Vind alle informatie via de website of telefoon omtrent de belastingdienst

Naast de telefoon belastingdienst, kun je ook via de website voldoende informatie vinden over alle vragen over het doen van aangifte. Dat is ook de reden waarom ik mijn reactie achter laat op dit blog. Wanneer je eens de tijd neemt om je in te lezen in de rubrieken die bij jou van toepassing zijn, dan zal je hier een hoop duidelijkheid vinden. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan komen er een hoop wetten en regels om de hoek kijken. Met name bij de fiscus is het van groot belang om hier een fouten mee te maken die je duur kunnen komen te staan. Wanneer je op de hoogte bent van de regels die gelden bij het doen van aangifte, dan kan er niets mis gaan.

telefoon belastingdienst

Het is onnodig om een extern bureau in te schakelen

Wanneer je er via de website niet uit komt of alsnog met een vraag blijft zitten. Dan kun je via de telefoon met de belastingdienst in contact komen. Hier heb ik voor de zekerheid gebruik van gemaakt en ik ben dan ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Hierdoor kan ik zelfverzekerd alle aangiften de deur uit doen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken omdat ik bijvoorbeeld iets ben vergeten. Omdat ik mij wat meer in dit stelsel heb verdiept, hoef ik hiervoor geen extern bureau in te schakelen wat alleen maar extra kosten met zich meebrengt. Kortom, neem zelf maar eens een kijkje op de handige website.

telefoon belastingdienst