Douwenocht

Alles over ondernemen

Tip voor een goede letselschade advocaat arbeidsongeval

Logo Heijink

Mijn vriend had enige tijd geleden een ongeluk op zijn werk. Door het ongeluk had hij letsel opgelopen en kon hij onder andere enige tijd niet meer werken. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar letselschadeadvocaat arbeidsongeval

Zeer goede klantbeoordelingen over Hijink Advocaten

Toen we op het internet op zoek gingen naar letselschadeadvocaat arbeidsongeval kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende advocatenkantoren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hijink Advocaten ons het meeste aan. Op de website is onder andere erg veel aantrekkelijke informatie te vinden en op het internet zijn zeer veel reviews te vinden van voorgaande klanten die erg tevreden zijn over de dienst die dit advocatenkantoor aanbiedt . Dit sprak mij en mijn vriend erg aan waardoor we besloten om contact op te om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met een van de advocaten. 

oscar-hijink

Net als veel voorgaande klanten zijn we erg tevreden over Hijink Advocaten 

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een van de advocaten. Tijdens dit gesprek hebben het uitgebreid gehad over het ongeluk en de advocaat was van mening dat we een vergoeding kunnen krijgen. We zijn inmiddels een aantal weken verder en we hebben een vergoeding gekregen waar wij erg blij mee zijn. Daarom raden we dit advocaten kantoor ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede letselschade advocaat.