Douwenocht

Alles over ondernemen

Stickers laten maken: waar moet je op letten?

stickers laten maken

Stickers zijn zwaar onderschat. En dat terwijl het nog altijd een fantastische manier is om je marketing uit te voeren. Stickers laten maken is bovendien zo gebeurd. Dan moet je echter wel weten waar je mee bezig bent. Want je moet natuurlijk de juiste soort sticker kiezen om ook echt blij te zijn met het resultaat.

stickers laten maken

Soorten stickers

Wist je dat er tientallen soorten stickers zijn om uit te kiezen? Je kunt ze in alle maten en vormen laten maken, maar het hangt met name af van in welke hoedanigheid je ze wil gebruiken. Want als jij de stickers bijvoorbeeld gaat gebruiken binnenshuis, dan is het al iets heel anders dan wanneer je ze buiten wil gebruiken. Stickers zijn namelijk niet allemaal waterdicht. Gezien het geregeld regent in ons land, is een waterdichte sticker voor buiten geen overbodige luxe. In dat geval moet je er dus rekening mee houden dat de sticker tegen een stootje moet kunnen. Dat is ook het geval als je een sticker kiest die op een pakket geplakt wordt; er wordt soms aardig gesmeten met pakketjes. 

De maten en vormen

Een sticker is een geweldige manier om je marketing uit te voeren op een subtiele en toch memorabele manier. Want als je een sticker laat maken dan kun je deze natuurlijk laten bedrukken met je eigen logo. Zo val je direct op! Het is dan echter wel belangrijk om ook een materiaal te kiezen dat past bij je logo en kleuren. Want een matte sticker kan mooi zijn, maar misschien past glans juist veel beter bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is natuurlijk een keuze die je het beste zelf kunt maken.