Douwenocht

Alles over ondernemen

Specialist in vrachtwagenreclame

Doorgroeien

Vrachtwagenreclame is een uitstekende manier om meer aandacht te genereren voor je bedrijf. Een vrachtwagen, oplegger of combinatie daarvan zie je namelijk niet snel over het hoofd! Uiteraard helpt het dat deze reclame groot is en op een voertuig zit, waardoor de reclame door heel Nederland te zien is, maar daarnaast moet de reclame ook opvallen en goed ontworpen zijn. Daar komt Rextom om de hoek kijken. Rextom is namelijk specialist in reclame en heeft alles in huis om ook jouw vrachtwagens duidelijk herkenbaar de weg op te sturen. 

Vrachtwagenreclame ontwerpen

Bij het ontwerpen van vrachtwagenreclame wordt er rekening gehouden met alles. Bij Rextom werken echte vrachtwagenliefhebbers, die precies weten hoe bepaalde modellen in elkaar steken. Voor expertise zit je bij hen dus aan het juiste adres. De afgelopen jaren heeft Rextom zich dan ook speciaal gericht op reclame in de transport en logistiek branche. Het ontwerpen van het exterieur van vrachtwagens wordt altijd gedaan met oog voor detail en kwaliteit. Daarnaast wordt ook de machine zelf met liefde behandeld. Alle productie wordt in eigen beheer gedaan, van concept tot uitvoering. Of het nu gaat om aanhangwagens, opleggers, lange en zwaardere vrachtautocombinaties, allrounders, trailers, bakwagens of foodtrucks. Bij Rextom voorzien ze alle wagens van reclame!

Truckwrapping

Wil je nog een stapje verder gaan en een echt statement maken tijdens bijvoorbeeld een evenement? Denk dan eens aan truckwrapping. Dit is een flexibele oplossing om vrachtwagens te personaliseren. De mogelijkheden zijn daarnaast ook nog eens eindeloos. Er wordt bij deze techniek namelijk gebruik gemaakt van folie, waardoor de carrosseriekleur intact blijft en bij inruil of verkoop van het voertuig, deze weer tot de oorspronkelijke staat kan worden teruggebracht. Dat is dus ook erg handig als je alleen bij een evenement een statement wilt maken, maar daarna weer terug wilt naar je normale exterieur van de vrachtwagen. Je kunt bij Rextom kiezen uit een volledige wrap of striping of een combinatie van wrapping en spuitwerk. De folie die gebruikt wordt is anti-steenslag en dient dus naast reclame ook als beschermlaag. Voor een perfect resultaat met hoogwaardige folies kun je bij Rextom terecht. Kijk op rextom.nl voor meer informatie.