Douwenocht

Alles over ondernemen

Snel naar huis gebracht door taxi Doetinchem

taxi_3 Afgelopen woensdag heb ik een taxirit gehad bij taxi Doetinchem. Ik had deze rit nodig omdat ik zelf geen vervoer kon regelen van het centrum van Doetinchem naar Hengelo. Ik ging uit en er was rond de tijd toen ik naar huis wilde geen beschikking meer over het openbaar vervoer. Ik had dus geen andere keus dan een taxi te pakken. Zelf vond ik dit alternatief wat minder omdat je altijd duurder uit bent met een taxi.

Werd zeer vriendelijk ontvangen

De taxi die ik belde was taxi Doetinchem. Aan de telefoon te horen was het geen probleem om mij van een rit te voorzien. Dat was misschien ook de reden dat de taxi er binnen een klein kwartier was. Toen ik de taxi zag komen aanrijden gaf ik hem een seintje. Ik stapte in en toen ik dat deed werd ik vriendelijk ontvangen en werd er meteen iets te snoepen aangeboden. Ik vond dit een aardige actie van de chauffeur.vliegtuig

Kies zeker weer voor taxi Doetinchem

De chauffeur heeft mij vervolgens veilig naar huis gebracht. Ik vond de rit naar mijn mening goed verlopen en vooral ook snel. De chauffeur reed erg netjes en ik wist meteen dat ik bij een ervaren chauffeur was ingestapt. De prijs van de taxi vond ik naar mijn mening erg meevallen. Ik stond er zelfs eventjes versteld van. In een volgende vergelijkbare situatie, kies ik zeker weer voor taxi Doetinchem want ze hebben mij niet teleurgesteld.