Douwenocht

Alles over ondernemen

Snackmobiel.nl is de beste catering website

logosnackwebsite5

Op een maandagmorgen kreeg ik een goed idee voor de catering van het evenement. Er moet een frietwagen komen te staan! Snackmobiel.nl is een zeer goede oplossing hiervoor. Zij hebben ons namelijk al eens eerder geholpen met de catering. Om toch een beter inzicht te krijgen van de concurrenten en Snackmobiel.nl, ben ik het internet opgegaan.

Internetimage002-300x200

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren in de buurt van Eindhoven die allemaal een frietwagen konden verhuren. Toch bieden lang niet alle bedrijven de juiste dienst. Wij zijn namelijk op zoek naar het stukje extra dat de bedrijven bieden. Dit vinden wij alleen terug bij Snackmobiel. Daarom willen wij weer bij dit bedrijf een dienst afnemen. Overigens hebben zij een betere prijs- en kwaliteitsverhouding dan de rest van de concurrenten. Ook hebben zij een geweldige service. De vorige keer hebben wij namelijk duidelijke afspraken gemaakt en zijn die netjes nagekomen. Om dit fijne proces weer mee te maken, heb ik besloten contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact image008-300x200

Het contact met de medewerkers verliep goed. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en dacht graag mee over de mogelijkheden. Ook weet hij nog van de vorige keer dat hij ons heeft geholpen. Dit maakte het gesprek extra fijn. Opgegeven moment zijn wij al de data aan het inplannen voor de frietwagen. Geweldig! Wij weten niet wat wij zonder dit bedrijf moeten doen. Daarom raden wij dit bedrijf ook aan bij vrienden en familie.