Douwenocht

Alles over ondernemen

Signsister voor ons pand

Dankzij Signsister kunnen wij weer opgelucht adem halen! Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ons pand er spraakmakend mooi uit ziet. Dit was voorheen niet zo, echter had ik geen idee hoe dat ik het kon realiseren. Ons pand is in de jaren ’50 gebouwd. Een stevige maar ouderwetse bouw wat vandaag de dag nog steeds mooi eruit ziet. Dit hebben wij vorig jaar weten te kopen om ons bedrijf erin te vestigen. Voor ons was het prachtig dat wij toen die tijd deze deuren weer open konden gooien. Die zijn al een geruime tijd dicht geweest. Enfin, wij wilde maar al te graag dat het pand in goede staat blijft. Maar wel dat ons bedrijf herkenbaar wordt aan de buitenzijde. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen.

Signsister heeft het in huis!

Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Signsister. Hier is het mogelijk om zowel het pand alsmede de bedrijfswagens te voorzien van een goede herkenning. Om de precieze kosten te horen is het raadzaam om hen bij je langs te laten komen. Hier hebben wij voor gekozen en nog geen dag later stond er al iemand bij ons op de stoep.

Zijn enthousiasme in dit vak was meteen te merken. Ook het feit dat hij kennis heeft van het vak en dat doet ons goed natuurlijk. Wij hebben hem uitgelegd met wat wij graag zouden willen zien. De offerte werd opgemaakt en deze kreeg ik even later in mijn postvak. Tot mijn grote verbazing waren de kosten ook nog eens aan de lage kant! Ik heb akkoord gegeven op de offerte zodat zij voor ons aan de slag konden gaan.