Douwenocht

Alles over ondernemen

SEO expert Eindhoven

vdo-logo-kleur

Het is lastig om als beginnend bedrijf gevonden te worden door potentiële klanten. Een SEO expert Eindhoven kan ervoor zorgen dat je gevonden wordt op het internet. Dit proces is in de kern niet lastig alleen zijn er vele regels aan verbonden die je maar net moet weten. Daarom is een SEO expert Eindhoven hier belangrijk voor. Van Dongen Online heeft er 1 werken. Hij heeft sinds jongs af aan al een passie voor het internet en wil alles leren wat te maken heeft met het internet. Zo is hij ook SEO expert geworden. 

Search engine optimization

2 broers

Van Dongen Online is opgericht door 2 broers met een passie voor internet. De ene is zich gaan specialiseren over hoe het internet in elkaar zit en wat je allemaal kan doen met het internet. De andere broer is begonnen met het leren van programmeren en het bouwen van website en het leren over hosting. Samen zijn ze een heel sterk team geworden die al meer dan 100 projecten succesvol hebben afgerond. Hier zijn ze heel trots op en hier willen ze meer van maken. 

Waarom zou je kiezen voor Van Dongen Online

Als je jouw website laat maken door de mensen van Van Dongen Online heb je de zekerheid dat deze pas online komt als je er 100% tevreden over bent. Alleen als jij tevreden bent zijn zij dat ook. Ze spreken samen met jou een vast tarief af die ze hanteren. Je komt zo dus niet voor verrassingen te staan.