Douwenocht

Alles over ondernemen

Relatiegeschenken bedrukken doe jij hier!

Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken Relatiegeschenken bedrukken is een onwijs leuke manier om mensen te verrassen met iets persoonlijks. Mijn baas wilde voor kerst graag al onze klanten iets geven met ons logo erop. Hij wilde dat het iets unieks zou zijn, dus ik moest wat verder gaan kijken dan gewoon een bos bloemen met een kaartje. Eigenlijk had ik geen flauw idee wat voor iets ik wilde gaan doen, dus ben ik eens rond gaan vragen. Het moest wel iets zijn wat een beetje past bij wat wij doen als onderneming. Wij leveren namelijk kranen en douches aan particulieren die zij dan vervolgens zelf gemakkelijk kunnen installeren. Iedereen kent natuurlijk het kinderliedje van twee emmertjes water halen, dus op die manier ben ik op het idee gekomen. Toen ik dit aan mijn leidinggevende vertelde, was hij direct enthousiast. Hierna ben ik gaan kijken waar ik dit met onze eigen opdruk kon laten maken.

Laat hier jouw relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukkenTijdens mijn zoektocht om onze relatiegeschenken te laten bedrukken, kwam ik al snel uit in een webshop genaamd Emmers-bedrukken. Door de naam wist ik bijna zeker dat ik hier moest kunnen slagen. Dit was uiteindelijk ook zo, want zij hebben een ongelofelijk groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Eerst heb ik een offerte opgevraagd, omdat ik wel wilde weten waar ik qua kosten op kon rekenen. Binnen enkele werkdagen kreeg ik al een reactie en hier werd ik positief door verrast. Het was een stuk minder dan ik had verwacht, dus dat was natuurlijk mooi meegenomen. Toen heb ik dan ook de bestelling geplaatst, want er was geen reden om dat niet te doen. Wij ontvingen het pakket al na een week, dus lang wachten hebben wij ook zeker niet hoeven doen. Ik ben onwijs te spreken over dit bedrijf en kan het dan ook iedereen aanraden!