Douwenocht

Alles over ondernemen

Printerinktshop.nl

Bij printerinktshop.nl zijn goedkope inktcartridges te koop. Dat is handig, want wie een printer koopt staat er vaak niet bij stil hoe duur nieuwe inktcartridges zijn. Vaak ben je daar een veelvoud van de nieuwprijs van de printer aan kwijt. Een goede manier om te besparen op de prijs van inkt is door gebruik te maken van cartridges die opnieuw worden gevuld. Dit soort cartridges worden verkocht door printerinktshop.nl. De kwaliteit van deze cartridges is even goed als die van een nieuwe cartridge. De prijs is echter een stuk lager. Dat is mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een goede kwaliteit huismerkinkt.

Printerinktshop.nl hergebruikt lege cartridges

Het lukt bij printerinktshop.nl om de prijzen van cartridges laag te houden door lege cartridges te hergebruiken. De elektronica in de cartridges, het meest intelligente deel van de printer, is meestal nog volledig intact. Het is zonde om dat weg te gooien. Daarom is een methode ontwikkeld om de lege cartridges opnieuw te vullen met inkt. De lege cartridges komen via een netwerk van inleverpunten terecht bij printerinktshop.nl. Daar worden ze gevuld met goede kwaliteit huismerkinkt. Die wordt door de inkopers van het bedrijf ingekocht. Door deze combinatie van efficiënt inzamelen en goedkope inkt kopen kan de prijs van de inktcartridges laag worden gehouden.

De geschikte cartridge opzoeken

Bij printerinktshop.nl worden alleen cartridges en tonercartridges verkocht van de grootste leveranciers van printers. Dat zijn HP, Canon, Brother, Samsung en Epson. De reden voor die beperkte keuze is dat er op die manier efficiënt kan worden gewerkt, waardoor de prijzen van de cartridges zo laag mogelijk worden gehouden. Je kunt de juiste cartridge voor jouw printer vinden met behulp van een keuzehulp op de site. Door van deze keuzehulp gebruik te maken ben je er zeker van dat je de juiste cartridge aanschaft.