Douwenocht

Alles over ondernemen

Op basis van no cure no pay incasso invoeren?

Incasso

U heeft een openstaande factuur welke u graag betaald ziet… Dat begrijpen wij allemaal waardoor het zeer aan te raden is om een geschikte incassobureau hiervoor in te schakelen. Tevens snappen wij allemaal dat u geen hoge rekening wilt ontvangen om uberhaupt de factuur bij een bureau in te dienen. Bill incasso bied u dan ook de mogelijkheid om op basis van no cure no pay incasso in te voeren. Dit houdt in dat u pas een factuur zult ontvangen zodra uw debiteur de rekening voldoet.

Incasso

Goede service

Wanneer uw debiteur niks van zich laat horen is er maar een mogelijkheid om alsnog de factuur voldaan te zien krijgen. Juist, schakel een incassobureau in. Hiermee kunt u er toch voor zorgen dat de factuur alsnog wordt voldaan. Dit kunt u overigens zelf erg gemakkelijk online invoeren. Bij Bill incasso is het noodzakelijk om hier een account aan te maken. Met dit account kunt u vervolgens snel en gemakkelijk de factuur indienen.

Incasso

Afhandeling van betaling

U debiteur heeft de factuur alsnog voldaan? Dit zal u vast en zeker doen opluchten? Geen zorgen meer of dat u wel goed hebt gehandeld, gewoonweg het werk weer normaal hervatten zonder deze zorg. Vergeet u niet dat u alsnog een factuur ontvangt van Bill incasso. Overigens zijn de kosten alsnog aan de lage kant waardoor u hier ook niet druk om hoef te maken, probleem opgelost! Perfectie dankzij no cure no pay incasso systeem!