Douwenocht

Alles over ondernemen

Ontdek het gemak van een palletmover

Je kent ze wel; de handmatige pompwagens van vroeger waarmee je pallets intern kon verplaatsen en vrachtwagens kon in- en uitladen. De pompwagen was destijds een enorme revolutie in de transport- en opslagbranche. Waar vroeger het verplaatsen van pallets enorm veel tijd en moeite kostte, kon dit met de pompwagen al een stuk gemakkelijker. Het enige waar men nog wel eens tegenaan liep is het feit dat je er nog wel enigszins kracht voor nodig hebt. Een pompwagen is niet voor iedereen even makkelijk te besturen. Gelukkig is daar nu ook een oplossing voor; de palletmover. De palletmover is een volledig geautomatiseerd, autonoom bewegend voertuig dat pallets zonder moeite kan verplaatsen van A naar B.

Waarom een palletmover?

Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de efficiënte binnen de onderneming te vergroten. Hiervoor zijn natuurlijk vele verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan printers die draadloos te bedienen zijn, kluisjes van werknemers die met een smartphone te ontgrendelen zijn en zo zijn er nog tal van oplossingen die bedrijven efficiënter maken. De palletmover past ook in dit rijtje.

De palletmover kan namelijk volledig autonoom ingesteld worden. Dit houdt in dat de palletmover uit zich zelf de werkzaamheden uit zal voeren. Dit kan bijvoorbeeld het laden en lossen van een trailer zijn, materialen van magazijn naar de productie afdeling brengen en terug of orderpicking van grotere formaten producten/verpakkingen.

Volledig op maat in te zetten

Een leverancier van de palletmover is WEWO Techmotion. De afgelopen jaren hebben zij het gebruik van palletmovers geperfectioneerd. Hierdoor is maatwerk in elk mogelijke situatie uit te denken. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde instellingen voor het plaatsen van producten op 2 meter hoogte, of producten over langere afstand vervoeren intern. Wat jouw wensen ook zijn, WEWO Techmotion heeft altijd een passende oplossing voor jouw probleem.