Douwenocht

Alles over ondernemen

Offerte aanvragen voor een website laten maken doe je hier!

website-laten-maken-vrijdagonline

Van mijn baas moet ik een offerte aanvragen voor een website laten maken. Onze oude website moet namelijk veranderd worden, en heeft een grote beurt nodig. Wel willen we ons domeinnaam houden. Een offerte aanvragen voor een website laten maken doe je natuurlijk bij Vrijdagonline. Dit bedrijf heb ik te horen gekregen van een collega. Zij zijn namelijk veruit de beste in wat ze doen en kunnen ons als beste helpen. Om hier toch zeker van te zijn, wilde ik op internet verschillende marketingbureau’s met Vrijdagonline vergelijken.

Internetvoorbeeld-we-connect-website

Op internet kwam ik verschillende bedrijven tegen die veel het zelfde bieden. Uiteindelijk stak Vrijdagonline ver boven de rest uit. Ze hebben al meer dan achthonderd klanten geholpen, en hebben een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Overigens word je als klant betrokken bij het proces. Dit allemaal maakt het vertrouwd en mijn keuze makkelijker. Vrijdagonline geeft mij het gevoel dat als ik mijn opdracht hier neerleg, het zeker in goede handen is. Dit idee stelde ik  voor bij mijn baas. Mijn baas keurde dit dan ook goed, en was zeer enthousiast.

Contactzo-lau-voorbeeld-website

Diezelfde ochtend dat ik de opdracht kreeg van mijn baas, heb ik contact gehad met Vrijdagonline. De offerte was eind van de middag al aangekomen. Geweldig bedrijf! Ook mijn overige vragen werden door de medewerkers van het bedrijf beantwoord. Wij hopen met dit bedrijf in de toekomst samen te werken. Overigens raden we ze zeker aan bij vrienden, familie en collega’s.