Douwenocht

Alles over ondernemen

Nieuwe telefoon toch sneller defect dan gedacht

ip5-120 Eindelijk beschik ik over een nieuwere telefoon. Ik had dat nodig omdat ik al jaren een oude en vooral slome telefoon had. Ik werd er soms helemaal gek van. Vooral is ik eventjes iets snel wilde opzoeken in een korte tijd. Het lukte dan niet en altijd op het verkeerde moment liep de telefoon vast. Toen ik beschikte over een nieuwe telefoon, merkte ik meteen een groot verschil. De telefoon was veel fijner en sneller in gebruik. Omdat ik de telefoon zo fijn vond, maakte ik er meer gebruik van dan van de oudere telefoon. Maar doordat ik er meer gebruik van maakte, ging het gister opeens mis.

Flinke barsten

Het ging mis toen ik op de fietst mijn telefoon pakte. Ik haalde hem uit mijn zak en binnen een paar tellen lag de telefoon op de grond. Mijn oude telefoon gebruikte ik nooit op de fiets maar omdat ik mijn nieuwe telefoon zo fijn vond, deed ik dat nu wel. Achteraf had ik het beter niet kunnen doen want er zaten flinke barsten in het scherm. Ik moest de telefoon dus laten maken bij een telefoonzaak.iphone

Bedankte IPhone reparatie Den Haag

De telefoonzaak vond ik in het centrum van Den Haag. Het was de zaak IPhone reparatie waar ik naar binnen liep. Bij IPhone reparatie waren de medewerkers erg vriendelijk en direct tegenover mij want ze vroegen bij binnenkomst gelijk waarmee ze me konden helpen. Mijn antwoord daarop was ‘’ met een reparatie’’. Ik deed mijn verhaal en toen ik mijn telefoon liet zien wisten ze meteen welke reparatie er moest plaatsvinden. Ze gingen daarom ook gelijk aan de gang en na 20 minuten kon ik de telefoon al weer ophalen. Hij zag er weer zoals nieuw uit en daarom bedankte ik IPhone reparatie voor het repareren van mijn telefoon.