Douwenocht

Alles over ondernemen

Multilayer etiketten voor een hoogwaardige afwerking van je product

Een product is pas echt compleet wanneer de verpakking er gelikt uitziet. Een hoogwaardig resultaat bereik je het allerbeste met kwalitatief goede stickers met daarop je eigen design. Zo is je product niet alleen herkenbaar voor de klant, maar val je ook nog eens op. Bij Qdentify.eu snappen we dat labels echt een verschil kunnen maken. Niet voor niets zijn we dan ook al jarenlang gespecialiseerd in het vervaardigen van stickers en labels. Zo ook in het maken van multilayer etiketten. Met onze stickers ben je altijd verzekerd van een prachtige afwerking en een mooi resultaat.

Wat is een multilayer etiket?

logo_QDENTIFY_green-01

Je vraagt je wellicht af wat nu precies een multilayer etiket is. Dat is erg begrijpelijk. Eigenlijk doet de naam het al vermoeden. Zulke labels bestaan namelijk uit meerdere lagen waardoor er veel meer informatie over het product kan worden weergegeven op een zeer klein oppervlakte. Denk bijvoorbeeld aan waarschuwingspictogrammen of afbeeldingen die laten zien hoe het product gebruikt dient te worden. Maar stickers die uit meerdere lagen bestaan worden bijvoorbeeld ook gebruikt om de klant de mogelijkheid te geven een product opnieuw te sluiten nadat het geopend is.

Enorm populair in de voedselindustrie

Omdat multilayer etiketten uitermate geschikt zijn voor het opnieuw sluiten van producten, wordt dit type labels vaak gebruikt in de voedselindustrie. Op deze manier bied je de klant namelijk de mogelijkheid om het product goed af te sluiten zodat het langer lekker blijft. Maar niet alleen in de voedselindustrie komen deze stickers uitermate goed van pas. Ook bijvoorbeeld in de farmaceutische industrie worden deze stickers vaak gebruikt omdat deze labels de mogelijkheid bieden om op een kleine oppervlakte veel tekst kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld over het gebruik van een medicijn of waarschuwingstekens die de klant informeren over de gevaren van het product.