Douwenocht

Alles over ondernemen

Mooie en stevige windschermen

windschermen

Wij zijn tevreden met de windschermen die zijn voorzien van een uitstekende kwaliteit. Als startende horeca ondernemer ben je natuurlijk veel bezig om zoveel mogelijk klanten te werven. Wij hebben afgelopen zomer een goede beslissing genomen om bij Xterior op maat gemaakte schermen om ons terras te laten plaatsen welke ons terras in één klap afmaakte. Dankzij de beschutting die onze klanten hebben ervaren is het voor hen natuurlijk prettig om lekker te genieten van een hapje, drankje en/of een complete maaltijd. 

windschermen

Meer dan tevreden zijn wij met onze aankoop

De Windschermen worden vakkundig geplaatst zodat wij hier geen omkijken naar hebben. Waar wij ook voor hebben gekozen is een raam dat open kan in het scherm. Voor de warme zomerdagen is het prettig als er toch een briesje doorkomt. Wij zijn niet de enige die zo tevreden zijn over dit bedrijf. Wij zijn al door een aantal klanten benaderd die zelf ook een onderneming hebben om te vragen waar wij de schermen hebben aangeschaft. Zij zullen zeker weten net zo tevreden zijn als wij.

Dankzij de uitstekende kwaliteit die dit bedrijf echt kan garanderen, de vele mogelijkheden en niet te vergeten de goede service, zijn wij nu al aan het uitkijken als aankomend voorjaar ons terras weer vol zit en dat wij de mensen zien genieten. Neem daarom eens een kijkje op de website en bekijk de video eens voor het krijgen van een betere impressie.windschermen

windschermen