Douwenocht

Alles over ondernemen

Mijn zoektocht naar schoonmaak Elst!

schoonmaak elst

Kleine kinderenschoonmaak elst

Voor mijn kantoor ging ik op zoek naar schoonmaak Elst. Het is namelijk zo dat ik zelfstandig ondernemer ben. Voorheen werkte ik gewoon vanuit huis, maar daar merkte ik toch dat ik mij niet goed kon concentreren. Mijn twee kleine kinderen zorgde ervoor dat ik niet genoeg aan echt werken toe kwam en daardoor liep ik ook heel wat geld mis. Daarom ben ik toen der tijd op zoek gegaan naar een ruimte hier in de buurt om lekker door kunnen werken. Die had ik al snel gevonden, maar het is natuurlijk ook fijn als het daar schoon is. Om dit zelf te gaan doen, daar had ik weinig zin in. Het huishouden van mijn eigen woning is al genoeg, dus daarom ging ik zoeken naar iemand die dit voor mij kon doen.

Heel tevredenschoonmaak elst

Uiteindelijk vond ik iemand die de schoonmaak van mijn kantoor in Elst wilde overnemen. Een heel professioneel bedrijf waar mensen werken die echt weten waar ze het over hebben. De prijs was naar mijn idee heel erg goed en toen heb ik ze direct gevraagd om eens een keertje langs te komen voor een reiniging. Daarna zag alles er weer uit als nieuw en daarom komen zij nu eens per week standaard hier langs. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar zo’n bedrijf in de buurt van Nijmegen, neem dan zeker een kijkje op hun website. Voor vragen staan ze meer dan open en daarvoor kun je ze makkelijk bereiken door te bellen of een mail te sturen!