Douwenocht

Alles over ondernemen

Magazijnvloer voor optimale ruimte extra!

Anera

Magazijnvloer de hoogte in laten werken? Dan raad ik je aan om eens op de website van Anera te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om een extra verdieping te realiseren. Bovendien zijn de kosten om dit waar te maken ook nog eens aan de lage kant. Een extra vloer laten leggen vergt nu eenmaal de juiste kennis op dit gebied. Niet iedereen is hier namelijk bevoegd toe om het uit te voeren. Mijn werkgever wilt maar al te graag dat er meer ruimte in het magazijn komt, iets wat er nu niet is. Hierdoor heb ik aangeboden om mee te gaan helpen met het zoeken naar een oplossing. Hij wilde dan wel dagelijks op de hoogte gehouden worden van de gang van zaken.

MagazijnvloerEen magazijnvloer van goede kwaliteit gevonden

Zodoende kwam ik terecht op de website van Anera. Aangezien ik nog wat vragen had, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Ik wilde namelijk eerst mijn vragen beantwoord krijgen alvorens ik besluit om hen langs te laten komen. Gelukkig werden mijn vragen op de juiste manier beantwoord en dat was wel zo fijn. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf bij ons langs te laten komen om een offerte op te laten maken.

tussenbordes

Zo stonden zij netjes bij ons om de offerte op te maken. Dankzij het juiste apparatuur wat zij hebben was dit zo gedaan. Nog geen uur nadat zij waren vertrokken had ik de offerte al retour in mijn mail! Nooit verwacht dat zij zo snel te werk gaan, overigens wel prettig om dit te weten! Nu dat de prijzen aan de lage kant waren, hebben wij ervoor gekozen om klant te worden bij dit bedrijf. Zij konden erg snel bij ons aan de slag om de verdieping te monteren! Enorm veel ruimte erbij gewonnen!