Douwenocht

Alles over ondernemen

Machine transport professioneel geregeld

Machine transport

Machine transport is een van de diensten van Gebr. Vermeer Transport. Zij zijn gespecialiseerd in technisch transport en diensten.  Machine transport is niet zomaar iets, hier komt een heleboel bij kijken. Of je nu machines wilt verplaatsen of een complete verhuizing voor ogen hebt, Gebr. Vermeer Transport is hiervoor de aangewezen partij. 

Machine transport met professioneel materieel

Machine transportGebr. Vermeer Transport heeft verschillende soorten materiaal tot zijn beschikking voor machine transport. Voor het hijsen van zware machines worden bijvoorbeeld telekranen ingezet. Hiervoor kunnen weer speciale hijsgereedschappen gebruikt worden. De kranen kunnen ook ingezet worden in krappe ruimtes en wordt bestuurd door ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten die tevens machinetransporteurs zijn. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van luchtkussentransport. Dit heeft verschillende voordelen. Een daarvan is de de wrijving wegvalt waardoor zware machines verplaatsen minder inspanning vergt. Hierdoor worden vloeren ook niet beschadigd en worden lastig bereikbare plaatsen toch toegankelijk . Geen rail of wielen meer nodig door de airskates. Dit is slechts een klein gedeelte van al het beschikbare materieel.

Goede communicatie tussen klant en bedrijf

Machine transportVoor elke klus worden de juiste machines en de juiste mensen ingezet. Goede communicatie tussen bedrijf en klant zijn dan ook belangrijk, iets wat Gebr. Vermeer Transport goed heeft begrepen. Korte lijnen en vaste aanspreekpunten zorgen ervoor dat machine transport soepel verloopt. Ze werken met 24 uur diensten waardoor er ook s avonds en s nachts doorgewerkt kan worden om de klus zo snel en efficiënt mogelijk te klaren.

Niet alleen zijn in- en extern transport mogelijk, het is zelfs mogelijk om machines overzees te transporteren. Gebr. Vermeer Transport regelt dan het zee- of luchtvrachttransport. Ook de benodigde documenten en exportvergunningen worden door het bedrijf geregeld. Dit scheelt je een heleboel tijd en stress in een toch al omvangrijke operatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van machine transport? Maak dan een afspraak met Gebr. Vermeer Transport.