Douwenocht

Alles over ondernemen

Leidingtechniek hoeft niet moeilijk te zien

Leidingtechniek

LeidingtechniekLeidingtechniek is iets waarvan niet heel veel mensen iets weten. Daar kwam ik laatst in mijn bedrijf ook achter toen er iets kapot ging. Wij hadden in die periode meerdere keren last van een lekkage en eigenlijk had vrijwel niemand enig idee wat wij hieraan moesten doen. De medewerker die hier gewoonlijk naar keek, is een tijdje terug met pensioen gegaan. Ik heb een langere periode met hem samen gewerkt en daarom was het ook de meest logische stap dat ik hem op zou gaan volgen. Toen dit uiteindelijk zover was, ben ik op internet gaan zoeken naar meer informatie. Vrijwel direct kwam ik uit op de website van Euro Manchetten. Hier vond ik veel nuttige info over alles waar ik mee te maken kreeg in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook viel het mij toen op dat zij verschillende nuttige producten verkochten die voor ons handig zouden zijn.

Alles over onze leidingtechniek

Leidingtechniek Om nog wat vragen te stellen van leidingtechniek heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Dit gesprek verliep heel erg soepel en ik heb alles duidelijk uitgelegd gekregen. Hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was en hoe de verdere order zou verlopen. Toen ik met mijn baas ben gaan overleggen over de prijs heeft hij me een budget gegeven. Na nog wat navraag gedaan te hebben, heb ik toen de bestelling geplaatst. Hiermee heb ik zelfs nog wat geld over gehouden, dus dat was mooi meegenomen. De levering hiervan vond binnen een maand plaats, dus lang wachten hebben wij ook zeker niet hoeven doen. Het installeren van al deze onderdelen aan de machines ging een stuk sneller dan ik had verwacht. Dit kwam voornamelijk doordat er een duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig was. Ik ben erg blij met deze verbeteringen en kan dit bedrijf dan ook zeker aan jou aanraden!