Douwenocht

Alles over ondernemen

Laat uw kluis openen door VDH safes

Bent u de sleutel kwijt of de combinatiecode vergeten? Dan kan VDH safes uw kluis openen. Door de jarenlange ervaring , goede materialen en de juiste vaardigheden kan VDH safes allerlei soorten kluizen openen. Welke kluis het ook is, de specialisten van VDH hebben geen moeite om uw kluis te openen en dat ook nog eens zonder de inhoud te beschadigen.

Zonder sleutel een kluis openen

Een kluis openen zonder een sleutel is alleen mogelijk wanneer u een specialist inschakelt. Een expert heeft er namelijk de geavanceerde gereedschappen en instrumenten voor en kunt uw kluis openen zonder de inhoud te beschadigen. Door een expert in te schakelen kan het slot geanalyseerd en gemanipuleerd worden. De expert weet precies wat hij moet doen.

Zonder code een kluis openen

Door nieuwe technieken en systemen zijn veel kluizen tegenwoordig voorzien van een codeslot. Bent u de code vergeten en / of kwijtgeraakt dan is het onmogelijk om bij uw spullen te komen. U kunt dan een expert inschakelen om uw code te kraken. Is de code wel juist maar gaat de kluis alsnog niet open, dan kan het zijn dat de spanning verkeerd is en moet er misschien een nieuwe batterij in. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van VDH safes.

Wanneer u VDH safes uw kluis laat openen weet u zeker dat dit goed gebeurd! Alle medewerkers hebben zeer veel ervaring met het verkopen en het maken van kluizen. Ze zijn ook erg vriendelijk en geen klus is te gek.