Douwenocht

Alles over ondernemen

Kun je in Nederland Bitcoins kopen?

Bitcoin kopen? Waarom zou je dit doen en waar kun je dit het beste doen? Je denkt waarschijnlijk dat het heel moeilijk is om Bitcoins aan te schaffen. Dit is totaal niet waar, Bitcoins kopen is ontzettend simpel. je begint met het aanschaffen van een cryptocurrency wallet.

Bitvavo maakt het mogelijk om je cryptocurrency op te slaan, tevens heb je nog keuze uit 15 andere Altcoins. Je kunt trouwens niet alleen bitcoin kopen. Het is heel gemakkelijk om bij Bitvavo Bitcoin te verkopen. Onderstaand een aantal eigenschappen waarom Bitvavo voor Nederlanders een goede crypto wallet is.


Betrouwbaar
Goede Bitvavo ervaringen
Snelle levering
Bitcoin kopen met Ideal
Beoordeeld met een 8+
Nederlands bedrijf dus Nederlandse klantenservice
Veilige wallet

 

Maak vandaag een gratis account aan bij Bitvavo

 

Het aanmaken van een account is volledig gratis. Een broker zoals Bitvavo is een tussenpersoon tussen jou en de exchange. Bitvavo maakt het eenvoudig voor de leek om cryptovaluta te kopen en vraagt hier een kleine vergoeding voor. Dit is het verdienmodel van alle brokers die je op het internet kunt vinden.

De vergoeding die Bitvavo rekent bovenop de huidige marktprijs hangt af van de munt of valuta die je omwisselt. Voor euro en Bitcoin transacties wordt een fee van 1.5% gerekend en voor alle overige cryptocurrencies wordt een fee van 2.5% gerekend.

Veel mensen betalen deze handelskosten graag, omdat ze in ruil hiervoor een makkelijk systeem terugkrijgen en kunnen betalen met iDEAL. De huidige marktprijzen kun je vinden in het portaal en deze liggen vaak zelfs nog lager dan bij bijvoorbeeld CoinMarketCap staat aangegeven.