Douwenocht

Alles over ondernemen

Kies voor een opleiding tijdens je re-integratietraject

Zit jij in spoor 2 van een re-integratietraject, dan kun je er voor kiezen om een re-integratie opleiding te volgen. De reden kan zijn dat het niet zo gemakkelijk blijkt, om bij een andere werkgever passend werk te vinden. Als je een tijd niet gewerkt hebt, kan het een ook hele opgave zijn om weer aan de slag te moeten. Je wilt heel graag, maar de kennis die je jaren hebt toegepast, is op dit moment niet altijd meer voorhanden. Dit kan natuurlijk tijdelijk zijn, maar mogelijk ben je gewoon toe aan iets nieuws. Een frisse start. Waarom zou je geen opleiding gaan volgen?

Nu bij Fabius Opleidingen: re-integratie opleidingen!

Fabius Opleidingen heeft een groot aanbod van opleidingen. Er is dus volop keuze! En het mooie is dat de organisatie jarenlange ervaring heeft met mensen die willen hertreden op de arbeidsmarkt. Ze bieden zelfs een speciale re-integratie opleiding aan. De frequentie van de lessen, van welke studiekeuze dan ook, is verdubbeld. Normaliter vindt er één les per week plaats, maar nu dus twee. Hierdoor is er meer gebondenheid tijdens de opleiding en zal de studie korter duren. Solliciteren naar die leuke baan kan op korte termijn gaan beginnen!

Volg stage voor een zelfverzekerde start

Een mooi aanbod van Fabius Opleidingen is dat je na de re-integratie opleiding eerst een stage kan gaan doen. Mocht het voor jou nog een te grote stap zijn om te gaan werken, dan is dit natuurlijk een heel fijne tussenweg. Een docent zal je ondersteunen en begeleiden naar het zoeken van een geschikte stageplaats. Tijdens die periode krijg je voldoende bagage mee in je rugzak, zodat je straks met voldoende zelfvertrouwen een nieuwe weg in kan slaan. Dag spoor 2, vaarwel re-integratie. Hallo nieuwe job!