Douwenocht

Alles over ondernemen

Kerstpakkettenplaza, neem eens een kijkje

Kerstdagen

Kerstpakkettenplaza is het adres waar je echt even een kijkje op moet nemen. Het einde jaar is weer in zicht en voor elke ondernemer die personeel in dienst heeft. Is het wel zo netjes om het personeel met een eindejaarsgeschenk naar huis te sturen voor de kerstdagen. Gelukkig wordt deze al oude traditie nog steeds voortgezet echter is de keuze alleen nog maar groter geworden. En daar hebben ze bij dit bedrijf zeer goed over nagedacht.

Kerstpakkettenplaza heeft voor elk budget de keuze in een erg leuk pakket. Zowel traditioneel als bijvoorbeeld een cadeaubon of welnesspakket. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de vestigingen van dit bedrijf om zelf een pakket samen te stellen. Maar ook kun je kiezen voor een verrassingsbox.

Kerstpakkettenplaza

 

Kerstpakkettenplaza heeft elk jaar wel weer wat nieuws

Kerstpakkettenplaza heeft elk jaar wel weer wat nieuws in de voorraad. Dit weet ik omdat ik hier al drie jaar klant ben en ik telkens weer wordt verrast op de website. De keuze is zo ruim dat je hier vanzelf op een leuk idee komt voor je personeel. Omdat wij dit jaar een erg goed jaar hebben gedraaid, wil ik een extra groot pakket geven. Dit eindejaarsgeschenk is immer ook een blijk van waardering aan het personeel. Een ieder heeft zich goed ingezet en daarom mag een extra groot pakket er dit jaar wel vanaf vind ik. Ook voor een aantal grote klanten heb ik een aantal eenvoudige pakketten besteld. Want ook voor dit soort opdrachten kun je uitstekend terecht bij dit bedrijf.

Enfin, de reden dat ik mijn complimenten achter laat op dit blog. Is omdat ik deze graag als tip wil achter laten voor andere ondernemers. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Kerstpakketten