Douwenocht

Alles over ondernemen

Interessant voor jou: de refurbished Macbook aanbieding!

technische SEO

Refurbished producten worden steeds populairder. Het gaat mee met de trend van duurzaamheid en hergebruik om de wereld een beetje mooier te maken of te houden. Wat houdt refurbished nu precies in? Een product, zoals een iPhone of dus een laptop, wordt opgeknapt tot het weer helemaal werkt alsof het een nieuw product is. De prijs is echter wel een stuk lager dan die van de nieuwe variant. Aangezien Apple een vrij duur merk is, is dit voor veel mensen een goede oplossing. Je hebt wel de hoge kwaliteit, het mooie design en het prettige besturingssysteem, maar niet de hoge kosten.

Tweedehands?

Waarom kies je niet gewoon voor een tweedehands Macbook? Hier zitten een aantal nadelen aan. Je weet namelijk niet of het product een virus of defect onderdeel bevat. Met refurbished producten is het opknap-bedrijf aansprakelijk. Ze zullen met lange garanties zorgen voor een opknapbeurt van hoge kwaliteit. Zo kan jij gaan voor een prachtige Macbook Pro aanbieding!

Welke soorten zijn er als het gaat om een refurbished Macbook aanbieding?

Er bestaan vrij veel soorten refurbished Macbooks. Om een beetje overzicht te creëren in de chaos van alle Macbooks zijn er drie labels gemaakt. Namelijk A, B en C. A staat voor ‘zo goed als nieuw’, B staat voor ‘lichte gebruikssporen’ en C is ‘zichtbaar beschadigd’. Hoeveel geld wil je uitgeven? Wil je goedkoop uit zijn, kies dan voor label C. Vind je een onberispelijk uiterlijk belangrijk, kies dan voor A.

2 varianten van Macbook

Er bestaan grofweg twee soorten Macbooks. Namelijk de prachtige Macbook Pro en de lichte Macbook Air. De Macbook Pro is met een retina beeldscherm erg scherp en levendig. Alledaagse zaken zijn erg makkelijk te doen op de Macbook Air die erg licht is. Denk dan aan agenda’s invullen, rapporten schrijven en presentaties maken.