Douwenocht

Alles over ondernemen

Ik liet mijn leer heel goed stansen

stansen

stansenSinds een tijdje laat ik het materiaal waarmee ik werk stansen en daar ben ik ongelofelijk tevreden over. Ik maak momenteel namelijk een hoop tassen met de hand. Voorheen sneed ik de lederen stukken zelf, maar daar heb ik nu geen tijd meer voor. Het moet ongelofelijk precies gebeuren en door het zelf te doen, ging dat soms nog wel eens fout. Hierdoor moest ik dan hele kostbare stukjes weggooien, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Om tijd en geld te gaan besparen ben ik toen op zoek gegaan naar andere technieken waarmee ik dit kon gaan doen. Eerst heb ik nog gedacht om hier zelf een machine voor te kopen, maar deze zijn voor mij momenteel nog onbetaalbaar.

stansenZij hebben heel erg netjes werk geleverd

Het stansen laat ik doen door Euro-Techniek en ik kan hen echt aan iedereen aanraden. De eerste keer dat ik met hen in contact kwam, kreeg ik uitgebreid de mogelijkheid om al mijn vragen te stellen. Hierdoor werd al mijn onzekerheid weggenomen en kreeg ik veel vertrouwen in hun diensten. Het was namelijk zo dat ik niet wist of zij wel voorzichtig zouden zijn, want ik wilde natuurlijk geen beschadigingen hebben. De personen die mijn spullen kopen, kijken hier altijd echt naar en kiezen degene die het mooiste is uit. Toen ik de eerste lading binnen kreeg, zag ik direct dat deze ongelofelijk strak waren afgesneden. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op hun website voor meer informatie!