Douwenocht

Alles over ondernemen

Gelaagd glas

Ben je op zoek naar extra veilig glas? Dan is gelaagd glas, ook wel veiligheidsglas, de beste keuze. Gelaagd glas bestaat uit twee of meerdere glasplaten waartussen doorzichtige kunststof folies zitten. De folies in het glas zorgen ervoor dat de glasstukjes niet uiteenvallen bij een breuk, maar juist bij elkaar worden gehouden. De veiligheid wordt beter naarmate de folie dikker is. Zo kan gelaagd glas fungeren als letselveilig glas, doorvalveilig glas, inbraakwerend glas en zelfs als kogelwerend glas.

Extra veilig glas

Door de extra veiligheid is het een goede optie om gelaagd glas te gebruiken in een deur of schuifpui. Een deur wordt veel gebruikt en een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het is altijd oppassen geblazen met kleine kinderen. Tijdens het spelen kunnen ze door hun enthousiasme perongeluk tegen een deur lopen. En dat willen we natuurlijk niet! Als u dit wilt voorkomen, dan is gelaagd glas de perfecte oplossing.

De voordelen van Glasgigant

Bij Glasgigant profiteer je van vele voordelen. Zo ben je altijd verzekerd dat jouw bestelling wordt geleverd, ze geven namelijk 100% leveringsbetrouwbaarheid. En als je een vaste klant bent, dan kun je sparen voor extra korting op je volgende bestelling. Daarnaast ben je verzekerd van de beste kwaliteit, omdat de jouw glasbestelling rechtstreeks uit de glasfabriek wordt geleverd. Door het KOMO keur, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je gelaagd glas bestellen? Profiteer dan van de voordelen van Glasgigant. Zo biedt Glasgigant 100% leveringsbetrouwbaarheid en heb je je bestelling al binnen vijf werkdagen thuis. De prijs per m2 voor gelaagd glas begint al bij €26,94. En deze prijs is te vergelijken met de groothandel, zodat je altijd voordelig uit bent. Door drie stappen te doorlopen heb je eenvoudig je bestelling geplaatst en heb je binnen 5 werkdagen je bestelling in huis. En nog beter: hoe meer je besteld, hoe hoger de korting. Wacht niet te lang met het plaatsen van jouw bestelling!