Douwenocht

Alles over ondernemen

FinancialLeaseZZP.nl helpt jou goed op weg!

Ga ook leasen!

Bij FinancialLeaseZZP.nl kun je eenvoudig een bedrijfswagen leasen om het werk uit te blijven voeren. Dit bedrijf beschikt over een breed wagenpark waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk gemaakt wordt. Nu zal je wellicht denken aan het feit dat er onwijs veel papierwerk ingevuld moet worden om het te realiseren. Ik kan je in ieder geval aangeven dat je middels één druk op de knop geholpen wordt!

FinancialLeaseZZP.nlFinancialLeaseZZP.nl helpt je weer vlot op weg

Zelf wilde ik eens kijken naar de mogelijkheden om een bedrijfswagen te gaan leasen. Een nieuwe auto aanschaffen is voor mij helaas niet mogelijk. Daar heb ik gewoonweg geen budget voor. Zelf ben ik nog geen jaar voor mijzelf bezig en dat vergt veel inzet en motivatie om het door te zetten. Met name het feit dat je dagelijks op weg bent om je klanten te helpen. Veelal kom ik laat thuis van het werk om vervolgens weer vroeg te moeten vertrekken. Aangezien ik een goede bedrijfswagen wil hebben die mij veilig op locatie kan brengen, ben ik online gaan zoeken.bedrijfswagen leasen

Online gevonden met succes

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en vervolgens ben ik terecht gekomen op de website van FinancialLeaseZZP.nl. Bij dit bedrijf kun je eenvoudig een aanvraag indienen. Vervolgens krijg jij te zien of dat je ervoor in aanmerking komt of niet. Dit vond ik erg interessant en heb ervoor gekozen om mijn gegevens hier ook achter te laten. Op diezelfde dag kreeg ik al een bericht terug met de goedkeuring dat het akkoord is. Ik kon het niet geloven en ben hier direct gebruik van gaan maken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt met de bedrijfswagen die ik graag wilde hebben, werden de formulieren opgemaakt. Een paar krabbels erop gezet en hierdoor kon ik afgelopen week mijn auto op gaan halen!