Douwenocht

Alles over ondernemen

Een ruime keuze in juridische vacatures

juridische vacatures

Ben je op zoek naar juridische vacatures? Dan ben je aan het juiste adres bij advocatenjuristen.nl. Wanner je eens een kijkje neemt op deze website dan zie je al snel dat je door heel Nederland een zoekopdracht kunt plaatsen. In alle rechtsgebieden is hier voor zowel de startende als ervaren jurist of advocaat wel een geschikte baan te vinden. Wanneer je de inhoud bevalt, dan kun je direct doorklikken om te gaan solliciteren. Omdat ik zelf ben verhuist en op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ben ik eens op het internet gaan kijken om te ontdekken wat de opties zijn. Toen ik al snel op deze website terecht kwam kon ik direct al een openstaande vacature vinden bij een kantoor nabij mijn nieuwe woning. 

juridische vacatures

Voor het eerst op de fiets naar mijn werk

Met goede hoop heb ik gesolliciteerd op wel drie juridische vacatures. Bij twee hiervan mocht ik op gesprek komen. Uiteindelijk was ik diegene die moest beslissen omdat beide werkgever mij in dienst wilde nemen. Het is (per toeval) het kantoor dat nabij mijn nieuwe woning is gevestigd geworden. Voor het eerst in mijn leven kan ik eens een keer op de fiets naar mijn werk. Nu nog twee weken werken bij mijn huidige werkgever en dan aftellen om te gaan starten met mijn nieuwe uitdaging. 

Ik ga aan de slag als: Sociaal Juridisch Coördinator en ik hoop mij bij dit bedrijf goed te kunnen ontwikkelen omdat hier ook doorgroeimogelijkheden zijn.

juridische vacatures