Douwenocht

Alles over ondernemen

Diverse vacatures voor juristen

Wil jij ook een ruime vacatures juristen vinden zodat jij de perfecte baan kunt vinden? Dan raad ik je aan om eens te kijken op de website van advocatenjursiten.nl. De reden dat ik mijn complimenten over deze website wil achterlaten, is omdat ik inmiddels een topbaan heb gevonden waar ik ben aangenomen en allemaal dankzij het vinden van deze website.

Hier kun je namelijk functies vinden door heel Nederland. Wat ook prettig is om te weten is dat je direct kunt doorklikken om te gaan solliciteren. Dit heb ik gedaan en diezelfde week werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek. Met de zenuwen onder de arm ben ik afgereisd naar Tilburg.

vacatures juristen

Blij met de keuze die ik heb gemaakt

Omdat ik op meerder vacatures voor juristen heb gesolliciteerd, hoopte ik dat ik uiteindelijk zelf kon kiezen welk kantoor mij het meest bevalt. Het klinkt misschien wat verwend, maar dit is nog gelukt ook. Ik had twee sollicitaties in Tilburg en ook een in Utrecht. Omdat Utrecht te ver reizen is voor mij heb ik gekozen voor het advocatenkantoor waar ik als eerste op gesprek kon komen. Nu ben ik al een aantal maanden hier aan de slag en ik ben zeer tevreden over mijn functie en ook mijn collega’s. Ik ben dan ook zeer blij dat ik dit adres heb gevonden. vacatures juristen