Douwenocht

Alles over ondernemen

De verschillende BHV cursussen bij G4S

Het hebben van genoeg mensen die BHV kunnen uitoefenen is belangrijk voor elk soort bedrijf, hoe klein of de organisatie ook is of in welke sector de onderneming werkzaamheden verricht. Heb je nu niet voldoende medewerkers die een BHV certificaat op zak hebben? Dan kun je je personeel een BHV cursus laten volgen bij G4S. In deze BHV cursus leren je medewerkers wat ze moeten doen bij een noodsituatie en hoe zij zichzelf en alle andere die in het pand aanwezig zijn zo snel mogelijk in veiligheid kunnen brengen door de noodsituatie te bestrijden of iedereen op een nette manier het pand te laten verlaten.

Met een BHV cursus van G4S zijn je personeelsleden goed voorbereid op calamiteiten. De BHV cursussen van G4S zijn officieel erkend en bieden in zeer korte tijd alle benodigde stof die je moet weten. Je krijgt de juiste theorie te leren en je kan deze theorie direct in praktijk uitvoeren door de zeer realistische oefeningen die je op de trainingslocatie kunt uitvoeren. Dankzij de BHV cursus van G4S leer je binnen de kortste keren de redder in nood te zijn tijdens bedrijfsongevallen en calamiteiten.

Meer BHV cursussen dan alleen de eerste stappen

G4S biedt een duidelijke BHV cursus aan voor iedereen die de beginnende stappen binnen de bedrijfshulpverlening wilt leren. Het certificaat dat je hiermee haalt is twee jaar geldig en je dient je kennis en kunde jaarlijks te verversen. Ook hiervoor heeft G4S een BHV cursus, volledig gericht op het herhaalgedeelte van de stof. Hier leer je niet wat je in standaard situaties moet doen, maar test je of je nog weet wat je moet doen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat je kennis up-to-date blijft en je alle aanwezigen nog steeds goed kunt helpen.

Verder biedt G4S BHV cursussen aan die meer gespecialiseerd zijn. Zo is er een opleiding op het gebied van levensbedreigende situaties en kun je leren hoe je onder andere grotere bedrijfsbranden kunt blussen en alarm moet slaan. Als laatste is er ook een BHV cursus waarbij je het theoriegedeelte online doet, zodat je wanneer het jou uitkomt dit kan leren. Het praktijkgedeelte doe je dan wel op locatie.