Douwenocht

Alles over ondernemen

De cursus bedrijfshulpverlening gehaald!

cursus bedrijfshulpverlening

Niet alleencursus bedrijfshulpverlening

Vorige maand heb ik de cursus bedrijfshulpverlening gehaald voor de tweede keer. Vorig jaar was de eerste keer dat ik dit deed en het moet ieder jaar worden bijgehouden. Ik hoefde dit niet te doen, want de collega waar ik mee samenwerk, ging ook mee. Dat was niet alleen erg gezellig maar ook handig. Hierdoor konden wij samen erheen rijden, wat ook weer reiskosten scheelt. Het ook niet zo ver weg, want er zijn ongelofelijk veel locaties waar dit wordt aangeboden door deze onderneming. Ditmaal ging het net zoals wij gewend waren. Er werd begonnen met theorie over verschillende situaties, waarna er geoefend werd. Dit laatste vonden wij allebei erg prettig, omdat jij dat merk waar jij nog informatie over nodig hebt. Hier was dan ook veel mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ik denk dat ik aan het einde van de dag wel 10 dingen heb gevraagd.

cursus bedrijfshulpverlening Info

Deze cursus bedrijfshulpverlening hebben wij gevolgd bij G4s. Dit bedrijf is de grootste op het gebied van veiligheid in heel Nederland en heeft locaties door heel de wereld. Zij staan heel erg goed aangeschreven en dat vind ik niet voor niets. Zelf heb ik ook niets dan goeds te zeggen over deze organisatie. Mocht jij ook interesse hebben in het volgen van bijvoorbeeld een ehbo opleiding, dan zou ik jou aanraden dat hier te doen. Voor alle mogelijkheden verwijs ik jou naar de website waar jij alles kunt vinden rondom de kosten en dergelijke praktische zaken die handig zijn om te weten.