Douwenocht

Alles over ondernemen

Creatief met aanstekers

aanstekers bedrukken

Vaak zijn mensen er niet van op de hoogte wat je allemaal voor promotie activiteiten met een aansteker kunt doen, naam van je bedrijf, logo, teksten en afbeeldingen kun je eenvoudig gebruiken bij aanstekers bedrukken. Neem de aanstekers mee naar een beurs, deel deze uit aan de bezoekers en in een handomdraai maak je de naam of het product van je bedrijf bekender. Want je kunt aanstekers ook gebruiken om bepaalde producten in de spotlight te zetten.

aanstekers bedrukken

Er is veel mogelijk

Waar je voorheen vrij beperkt was met aanstekers bedrukken, is tegenwoordig erg veel mogelijk. De moderne technieken die worden gebruikt zorgen hiervoor, de mooiste afbeeldingen en lettertypen zijn te bedrukken op verschillende aanstekers. Wanneer je echt luxe wilt dan is het ook mogelijk om een Zippo te laten graveren, een leuke tekst of uiting van je bedrijf is natuurlijk ook passend. De mogelijkheden zijn te bespreken met de specialisten van het bedrijf op aanstekers.nl. Zij kunnen je precies vertellen wat goed is om te doen en wat er mogelijk is.

Reclame is voordeliger

Ga je aanstekers bedrukken vergelijken met andere marketingactiviteiten, dan kom je er al snel achter dat je veel voordeliger uit bent en zelf je doelgroep kunt kiezen. Vaak moet je ook een bepaalde tijd reclame maken, om er enig effect van te zien. Bij een aansteker maak je direct reclame, en is te zien wat je aanbiedt als product of dienst. Het is uiterst lucratief om het adres van de website op de aansteker te laten drukken, zo kunnen bezoekers direct je website bekijken.