Douwenocht

Alles over ondernemen

De brandwerende kluis van Denios

Brandwerende kluis

Voor een brandwerende kluis ben je bij Denios aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn zij de specialist op het gebied van veilig opslag en behandeling van gevaarlijke stoffen.

Brandwerende kluis en andere brandwerende producten

Brandwerende kluisIn ons bedrijf kennen Denios van de opslagmethoden voor gevaarlijke stoffen. We weten aan welke wetten en regels we moeten voldoen en doen er alles aan om het zo veilig mogelijk te houden binnen ons bedrijf. Voor onze werknemers hebben we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Maar alle belangrijke papieren binnen het bedrijf liggen gewoon in de kantoren. Wat als er toch een keer brand uitbreekt? We hopen het natuurlijk nooit nodig te hebben maar we hebben toch een brandwerende kluis aangeschaft. In geval van brand blijft de inhoud van de kluis in elk geval bewaard.

Opslag en behandeling van gevaarlijke stoffen

Brandwerende kluisBij Denios kun je voor meer terecht dan alleen een brandwerende kluis. Zo hebben ze verschillende mogelijkheden voor de opslag van gevaarlijke stoffen, zowel voor binnen als voor buiten, voor de opslag van gasflessen, voor luchttechniek en de handeling van vloeistoffen, verwarming van chemische stoffen en nog veel meer. Ze hebben vanuit hun jarenlange ervaring veel kennis opgedaan met de verschillende producten en kunnen je dan ook uitstekend adviseren. Ook voor de brandwerende kluis hebben ze ons van uitstekend advies voorzien. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en wat wij in de kluis willen bewaren.

Neem voor meer informatie contact op

Wil je meer informatie over de verschillende producten van Denios? Dan kun je altijd contact met hen opnemen. Ze kunnen altijd bij je langskomen om het uitgebreide productaanbod te bespreken. Ook voor service en onderhoud van de verschillende producten kun je terecht bij Denios. Ze zijn gevestigd in Alphen aan de Rijn maar kunnen ook altijd bij jouw bedrijf langskomen.