Douwenocht

Alles over ondernemen

Boek drukken in een kleine oplage

Boek drukken in een kleine oplage heeft voor veel schrijvers de loop van hun carrière verandert. Ze zijn door boek drukken kleine oplage namelijk zelf ook in staat om hun eigen boek uit te brengen. Ze kunnen gewoon kiezen voor boek drukken kleine oplage en wanneer het boek goed verkoopt kunnen ze een groter order plaatsen.

Steeds meer schrijvers kiezen er dan ook voor om hun eigen boek uit te brengen. Het is namelijk heel moeilijk om een uitgever te vinden en wanneer dat lukt, moeten ze ook nog eens flinke deel van het winst afdragen. Wanneer eigen boek uitbrengen een succes is verdienen ze er meer aan. Ze kunnen de boeken bovendien ook goedkoper verkopen omdat de winst niet verdeeld hoeft te worden.

Over de hele wereld zijn er al een aantal schrijvers beroemd geworden door hun eigen boek uit te brengen. Ze begonnen eerst met boek drukken kleine oplage en daarna gingen ze pas een grote oplage laten drukken. Op deze manier konden ze bovendien het boek testen en eventueel veranderingen aanbrengen aan het boek.

Iedereen kan het omdat een boek drukken kleine oplage al vanaf 70 euro mogelijk is bij een drukkerij in Nederland. Voor meer informatie kun je terecht op de onderstaande websites.