Douwenocht

Alles over ondernemen

Een betere schoonmaakbedrijf dan Glasbewassing Bemmel ga je niet vinden!

Glasbewassing Bemmel

 

Al een paar maanden verzorgt Glasbewassing Bemmel de glazen van onze school. Tot nu toe kunnen we zeker nog niet klagen want de glazen zijn hoe dan ook elke dag schoon. Dit komt omdat we een speciale overeenkomst hebben gesloten met Glasbewassing Bemmel. Zo contacteerde we hen voordat de zomervakantie begon.

Glasbewassing Bemmel

Voor de zomervakantie geregeld

 

Na een halve dag kregen we al een response op onze mail. In de mail die ze ons toestuurde stond een uitnodiging. Een uitnodiging om een keer langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Hiermee gingen wij als school zijnde gelijk akkoord. We wilde het tenslotte voor de zomervakantie nog regelen. Een week voordat de zomervakantie begon, zijn we ook daadwerkelijk langs gegaan bij Glasbewassing Bemmel. Bij Glasbewassing Bemmel hebben we uiteindelijk een akkoord bereikt. Een akkoord over het wekelijks wassen van de ramen.

 

Het beste bedrijf op het gebied van glazenwassen!

Nu de zomervakantie al een lange tijd voorbij is, hebben de ramen van onze school wekelijks een wasbeurt van Glasbewassing Bemmel. We kunnen écht niet klagen over de dienst die Glasbewassing Bemmel ons levert elke week. De medewerkers zijn aardig en zeer gespecialiseerd in het vak wat ze uitvoeren. Ook gebruiken ze de beste middelen en dat maakt het dat wij zo tevreden zijn over het bedrijf. We weten in ieder geval dat dit schoonmaakbedrijf ons voorlopig nog voorziet van de beste hygiëne. Een reden om een ander schoonmaakbedrijf te benaderen, hebben we niet.