Douwenocht

Alles over ondernemen

Bedrijfsverhuizing met Veldkamp

Gaat u verhuizen met uw bedrijf? Wordt het een grote, ingrijpende verhuizing? Bij Veldkamp.com helpen ze u van de tekentafel tot de oplevering. Ze helpen u bij de verhuizing van het stilzetten van de productie op de oude locatie tot het draaien op de nieuwe locatie. Voor de verhuizing zorgen ze altijd dat u één aanspreekpunt heeft, één offerte en achteraf één factuur.

De geschiedenis van Veldkamp

In 1988 werd het familiebedrijf opgericht en tegenwoordig telt het zo’n 70 medewerkers. Het is uitgegroeid tot een full-service provider voor de totale verpakkingsindustrie. Geen uitdaging is te groot, concessies worden niet gedaan en u zult niet snel ‘nee’ te horen krijgen. De passie voor techniek is waar de specialisten van Veldkamp voor staan. Door de jaren heen heeft Veldkamp voor grote namen gewerkt, zoals Stegeman, Friesland Campina en Heinz.

De kernwaarden van Veldkamp

Bij Veldkamp staan verschillende de kernwaarden centraal. Ze vinden het belangrijk om betrouwbare klussen uit te voeren, er wordt gedaan wat er is afgesproken. En daarnaast staat de klant centraal; in de beslissingen die gemaakt worden weeg het belang van de klant het zwaarst. Hoe doen ze dat? Betrokkenheid staat centraal en ze concentreren zich op versterking van deskundigheid. En de monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Interesse in Veldkamp.com?

Wilt u tijdens uw bedrijfsverhuizing gebruik samenwerken met Veldkamp? Bij Veldkamp bent u verzekerd van goede kwaliteit. En heeft u complexe vraagstukken? Ook dan kunt u terecht bij Veldkamp. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Neem dan een kijkje op de website van Veldkamp.com. Hier vind je de contactgegevens op een afspraak te maken, zodat je jouw wensen met ze kan bespreken om te kijken wat Veldkamp voor u kan betekenen.