Douwenocht

Alles over ondernemen

Autostickers bestellen voor bedrijfsauto

Ik wil autostickers bestellen voor mijn bedrijfsauto. Ik ben nu al drie jaar nagelstyliste en het gaat eigenlijk steeds beter. Ik kom langs bij mensen en daarom zit ik veel in de auto. Het leek mij een mooi en leuk idee om mijn eigen auto te bestickeren, zo krijg je toch meer reclame. Ik kom immers overal en nergens.

De juiste stickers

Natuurlijk wil ik wel dat het verzorgd is en het er professioneel uitziet, daarom zit ik nu bij een bedrijf die dit voor mij doet. Ze hebben mij al goed geholpen met adviezen en we bijna zover. Ik ga eerst een proefsticker bestellen, gewoon om te kijken hoe dit eruit ziet. Daarna wordt het tijd voor het echte werk. Ik heb mijn beroep altijd erg leuk gevonden maar vond het ook spannend: ik wist niet of ik wel zou slagen. Je moet vooral een goede klantenkring hebben en dit is gelukkig ook door de jaren heen opgebouwd. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en verdien ook steeds meer. Mijn moeder vraagt zich wel eens af wat ik ga doen als ik veertig ben, maar ik denk dan: dan kan je dit nog steeds doen toch? Misschien begin ik ooit wel een eigen nagelsalon, dat lijkt me fantastisch. En dan kan ik mensen aannemen. Maar of ik echt een goede manager ben moet ik nog maar zien. Ik vind het zelf erg fijn om alleen te werken. Dat houdt het overzichtelijk. Maar misschien denk ik daar later wel weer anders over.